Известие

Collapse
No announcement yet.

Ремъци ролки ,цена ,въпрос.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ремъци ролки ,цена ,въпрос.

Здравейте колеги и колежки.
    Количката ми е 145ТС 1.4 97'
    Тръгнал съм ролки и ремъци да сменям и се чудя по-евтинко нещо да намеря ,защото хазната плаче...

Имам някоколко въпросчета:
    1.За 270 лева ми предлагат;
    -Ангренажен ремък,ролките към него(2-те)
    -Ремък на разпределителния вал ,ролките към него(2-те)
    -И водна помпа италиянска.
    Добра ли е тази цена,за тази кола ,за тези части?
    2.Колко наистина са ролките на разпределителния вал и дали е наложително той да се сменя,може ли да се види дали става или не?
    3.На ангренажния не съм наясно колко са ролките ,които се сменят ,2 ли са или повече ?

Ако някои може да ми предложи нещо по-евтино или знае повече от мен ,да ми разясни как стоят нещата и да си направя чертата | .

Мерси предварително.
    155 96' 1.6 16v 1++hp???
    Mazda 626 84'
    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
    ex' 145 97' 16V TS

Трябваше да драснеш на какви марки са посоченице цени,че то има и по 2 и по 200 и макар че цената отдавна не е показателна за качеството има някой марки ,които е добре да се избягват.
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Ремъците и ролките бяха нещо с "Д" ,не знам дали Денсо правят ремъци и ролки но бяха с "Д" .Ще те излъжа ...

---------- Post added at 14:46 ---------- Previous post was at 14:44 ----------

Сетих се "Dayco"
      155 96' 1.6 16v 1++hp???
      Mazda 626 84'
      ex' 145 97' 16V TS

Comment

Дайко .
        Аз слагах Бреда , но явно попаднах на ментета защото ги смених доста бързо
        П.П
        Цената е добра според мен . Стига да зацепят ремъка като хората - с пети !
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
          Дайко .
          Аз слагах Бреда , но явно попаднах на ментета защото ги смених доста бързо
          П.П
          Цената е добра според мен . Стига да зацепят ремъка като хората - с пети !
          Това е само цената на продуктите.Ремъка ще си го слагам аз - с пети!
          155 96' 1.6 16v 1++hp???
          Mazda 626 84'
          ex' 145 97' 16V TS

Comment

Ами тогава най-лесното е да разгледаш колко пари сме давали по нашите коли за части , в темата малко по-горе .
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

Клега аз смених 2-та ремъка и 2-те ролки + водна помпа , ремък алтернатор и хидравлика . Ремъците (ангренажни) са по 15 лв , ролките по 28 , 7 лв ремък за хидравликата и 11 лв ремък за алтернатор , а водна помпа 46 , Но не помня каква марка бяха. Сега си карам без проблем .

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
                Клега аз смених 2-та ремъка и 2-те ролки + водна помпа , ремък алтернатор и хидравлика . Ремъците (ангренажни) са по 15 лв , ролките по 28 , 7 лв ремък за хидравликата и 11 лв ремък за алтернатор , а водна помпа 46 , Но не помня каква марка бяха. Сега си карам без проблем .
                Дамм, ама колегата пита за ТС. Няма много, да не кажа нищо, общо с боксер.
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                  Опс, извинявам се много , грешката е моя. Малко не гледам какво е написал колегата

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                    Разликата е ,че неговата е по-вървяща и има сто и петдесет ремъка + от мойта :Д

---------- Post added at 18:52 ---------- Previous post was at 18:51 ----------

Всъщност днес установих ,че колата ми е работила на 2 цилиндъра...........

Ще ми трябват и малките свещи ,що годе можете да ми предлагате и 2-ра ръка нещо... ?
                    155 96' 1.6 16v 1++hp???
                    Mazda 626 84'
                    ex' 145 97' 16V TS

Comment

Приготви си 400лв. за всички вътрешни и външни ролки и ремъци заедно с труда и не се занимавай с глупости да правиш нещо сам.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Цената е добра, остава и частите да са качествени!
                        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                        BMW 328i

Comment

Working...
                        X